kép

A vásárlás menete

A HeMA web áruházban történő vásárlás önkéntes, és bárki számára adott lehetőség.

A HeMA web áruház látogatásához nem szükséges előzetes regisztráció, ám a vásárlókat regisztráljuk.

Keresgéljen, böngésszen a termékkategóriák és a termékek között, közben az Önnek tetsző árut a kívánt kiszerelésben és mennyiségben tegye virtuális kosarába.

Amikor úgy döntött, hogy minden szükséges dolgot kiválasztott, válassza a megrendelés menüpontot. Ezt követően kell megadnia azokat az adatokat, amelyek a vásárlás befejezéséhez szükségesek. Kérjük, minden mezőt töltsön ki. Ezt követően, a tovább gomb megnyomásával elküldi rendszerünknek az előzetes megrendelési igényét. FIGYELEM! A rendszer, csak abban az esetben engedi tovább, ha minden kötelezően kitöltendő mezőt kitöltött!

A következő képernyőn, Ön ellenőrizheti a rendelését, illetve az adatait. Amennyiben tévesen töltötte ki az űrlapokat, az oldal saját vissza gombjával visszatérhet és kijavíthatja a hibás adatokat. Amennyiben a megrendelésében szereplő adatok helyesek, kérjük, klikkeljen a tovább gombra! A következőkben egy tájékoztató képernyőt fog látni. Figyelmesen olvassa el az ott leírtakat, és járjon el a leírtak szerint!

Fontos, hogy valós e-mailcímet adjon meg. Ugyanis a vásárlása csak akkor válik érvényessé, ha a megadott e-mailcímre küldött válaszlevelünkben szereplő linkre kattintva véglegesíti azt. Erre biztonsági okokból van szükség.