LAPPA COLUMBA 250 ML

LAPPA COLUMBA 250 ML
4 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 50 Ft

LÉGÚTI BETEGSÉGEK KEZELÉSÉHEZ

 

Részletek

A galambok és díszmadarak légúti megbetegedése leggyakrabban az őszi és a tavaszi évszakváltások idején jelentkezik. Ennek oka a napon belüli nagy hőmérsékletingadozás és az ugyancsak változó páratartalom. Ez ideális környezet mind a bakteriális, mind a vírusos patogének elszaporodásához és tömeges vagy járványszerű terjedéséhez. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a légúti betegségek napjainkra már úgynevezett négy évszakos betegséggé módosultak, így egész évben számítani kell a megjelenésükre.

 

 

ÖSSZETÉTEL (flakononként)

Hatóanyag

Mennyiség

Magnézium klorid

3 125 mg

C vitamin

3 000 mg

Gyógynövény kivonatok

2,5 %

Kalánfű

 

Pompás örvénygyökér

 

Quillaya

 

Szappanfű

 

Párlófű

 

Kúszó Rozmaring

 

 

Célállat

Galamb, díszmadár

 

Hatása

A madarak anyagcseréje gyors, a megbetegedett madaraké, pedig még gyorsabb. Ehhez a megnövekedett igényhez igazodik a Lappa Columba hatásmechanizmusa. A kellő időben észlelt és kezelt betegségek esetében hatásos a közvetlen-, és a kísérő tünetek enyhítésében, kezelésében. A terhelt szervezet tüneti kezelése fontos lépés a teljes gyógyuláshoz.

 

Javallat

A Lappa Columba hatásosan csökkenti a légúti betegségek közvetlen-, és kísérő tüneteit. (Fontos: a tüneti kezelések nem pótolják az oki kezeléseket!) A tünetek észlelése esetén haladéktalanul kezdje meg a készítmény adagolását!

A postagalambok tömeges szállítása során is gyakran üti fel a fejét a tüdő-, és hörgőgyulladás. A Lappa Columba hatásosan stimulálja rövidtávon az immunrendszert a szállítási idő és verseny idejére, jelentősen csökkentve a megbetegedés esélyét!

 

Adagolás

1 ml / 1 liter itatóvíz, kúraszerűen, általában 3 - 5 napon át, a tünetek teljes megszűnéséig. Indokolt esetben legfeljebb 7 napig. A kúrák ismételhetőek a tünetek újbóli észlelése esetén. A kúrák között ajánlatos 1 - 2 hét szünetet tartani!

 

Figyelmeztetés

A Lappa Columba nem immunrendszert erősítő preventív készítmény, de stimulálja azt! A szervezet általános ellenállását (az immunrendszer optimális működése) a különböző betegségekkel szemben a Silver Columba vagy a Multi Columba alkalmazásával érhetjük el.

Kontraindikált a készítmény egyidejű alkalmazása homeopatikumokkal, illóolaj extraktumokból készült készítményekkel, antibiotikumokkal, és vakcinákkal!

 

Mellékhatás: Az alkalmazási-, és az adagolási utasítás betartása mellett nem ismert.

 

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: 0 nap


Tárolás:
Hűvös, fénytől védett, száraz, gyermekektől elzárt helyen. (0 – 35 0C)

 

Minőségmegőrzési idő: 24 hónap

 

Származás: EU

 

Forgalmazza: HeMA Magyarország Kft. T: 06 30 678 2583

α HU 20 2 0029

Adatok
kiszerelés
250 ml
Cikkszám
LPC250
Tömeg
279 g/db
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
4 990 Ft/db
12+  db
-3 %
4 840 Ft/db
48+  db
-8 %
4 591 Ft/db
Hasonló termékek