SILVER COLUMBA

SILVER COLUMBA
2 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft

PROGRESSZÍV GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNY

Részletek

Összetétel

Nyomelem, víz

 

Hatóanyag

Argentum 10 ppm, excipient aqua valde purificata 100%

 

Célállat

Galamb, dísztyúk

 

Hatása

Hatóanyaga megakadályozza a szervezetbe került patogén sejtek anyagcseréjét. Az így blokkolt kórokozók rövid időn belül elhalnak, majd természetes úton ürülnek a szervezetből.

 

Előnyei

A Silver Columba egyaránt adagolható preventív jelleggel egészséges vagy már megbetegedett állománynak. Egészséges egyedek esetében érezhetően javul a madár anyagcseréje, szervei tökéletesen működnek majd, teljesítőképessége a maximálishoz közelít. A Silver Columba alkalmazása nem idéz elő rezisztenciát így polirezisztencia sem tud kialakulni.

A szervezetbe kerülő kórokozók (vírusok, baktériumok, vagy gombák) többségével (a szakirodalmi feljegyzések szerint ez közel 600 különböző patogén) sikeresen veszi fel a küzdelmet. Így például a galambok körében gyakran észlelhető különböző colik, salmonellák, ornithosis (Chlamydiosis), paramyxovírus, galambhimlő vagy herpesz is eredményesen kezelhető.

 

Javallat

Megelőzésre havonta egy-egy kúra vagy folyamatos kezelés javasolt. Fertőző betegségek észlelése esetén a fertőzött egyedek izolálását követően, emelt dózisú kezelés javasolt a teljes felépülésig. A kúrák hossza 6 - 7 nap is lehet.

 

Adagolás

Általános napi adagja itatóvízben vagy közvetlenül szájon át 0,5 ml/1 testtömeg-kilogramm. Alkalmazása kúraszerűen vagy igény szerint folyamatosan. Javasolt a kimért adagokat a lehető legrövidebb időn belül felitatni a kellő hatásfok érdekében!

 

              Postagalamb                       0,2 ml* / nap / állat

           Óriástestű galambok             0,4 -  0,5 ml / nap / állat

 

 

Figyelmeztetés

A Silver Columba együttes alkalmazása ellenjavallt a következő hatóanyagú, illetve tartalmú készítmények esetében: C-vitamin (aszkorbinsav), kén és vegyületei (szulfit, szulfát). Együttes alkalmazás esetén mind a Silver Columba mind a kontraindikált készítmények várt hatásfoka erősen csökken, végső esetben esetleg el is marad.

 

Mellékhatás: nincs

Élelmezésegészségügyi várakozási idő: 0 nap

 

Tárolás: Hűvös, fénytől védett, száraz, gyermekektől elzárt helyen. (0 – 30 0C) Felbontást követően legfeljebb 90 napig.

 

MINŐSÉGMEGŐRZÉSI IDŐ: 24 hónap

 

Származás: EU/Magyarország

 

Forgalmazza: HeMA Magyarország Kft.; T: 06 30 678 2583

α HU 20 2 0029* 1 ml = ~ 25 csepp

Adatok
kiszerelés
250 ml
Cikkszám
SC250
Tömeg
279 g/db
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
2 999 Ft/db
12+  db
-3 %
2 909 Ft/db
48+  db
-8 %
2 759 Ft/db
Hasonló termékek