Hasznos információk kezdőknek és profiknak

Télen a galambok - méregtelenítés

2019.11.04 16:11

A versenyszezonnak vége, a dúcok, volierek, madárházak téliesítve. Sokan hihetnék, hogy a galambásznak ilyenkor már semmi dolga a madarak körül. Pedig a lelkiismeretes tenyésztő már ilyenkor megkezdi a felkészülést. Pontosabban a madarak felkészítését.

Nem kevésbé fontos a tisztaság és a rend megteremtése mellett a nyári időszakban terhelt madarak kiválasztó szerveinek a regenerálása. Ilyen kiemelten fontos kiválasztó, méregtelenítő szerve a madaraknak a máj. Ennek a létfontosságú szervnek a regenerálása pedig a téli időszak előtt sokat segíthet a sikeres tenyésztésben. Gondoljunk bele: hiába a legjobbnak vélt genetikájú tenyészpárok pároztatása és azok legjobb takarmányokkal és kiegészítőkkel való táplálása, kezelése, ha a madarak a terhelt kiválasztó rendszer problémája miatt nem képesek a hatóanyagokat sikeresen feldolgozni, asszimilálni.
Számos nemzetközi és hazai tenyésztő ismerte már fel az őszi méregtelenítés jelentőségét. Sohasem késő elkezdeni és felzárkózni a legjobbakhoz!

A LIVER COLUMBA sok-sok év tapasztalatával összeállított készítmény, mely segít a máj hatékony és természetes méregtelenítésében, regenerálódásában. Hatására a szervezet méreganyag szintje lecsökken, így az élettani funkciók javulnak. A szervek működése optimalizálódik, szaporodási mutatói az elvárt szintre lépnek és a madár élettartama nő.